Moeten (gaming) pc-onderdelen in elkaar passen?

Ja en nee! Deze blogpost zal een korte intro zijn van de geschiedenis van computeronderdelen, de basisprincipes en hoe het proces werkt.

Geschiedenis van PC Onderdelen en hun oorsprong

Computer onderdelen zoals RAM, harde schijf, CPU, en een heleboel andere stukjes en beetjes allemaal begon als eenvoudige stukken die werden gemaakt door verschillende bedrijven en verscheept naar gebruikers in verschillende kleuren, maten en configuraties, met verschillende maten en kleuren van schroeven, enz.

Er zijn eigenlijk twee soorten computeronderdelen: CPU en moederbord, en RAM. In de vroege dagen van de computer, CPU's werden meestal gebouwd om compatibel te zijn met het moederbord en andere componenten. Een CPU kan bijvoorbeeld alleen met het moederbord werken, of er is een ander moederbord voor nodig om het met andere CPU's te kunnen gebruiken. Deze dagen, de meeste computers hebben een CPU, een moederbord, en waarschijnlijk geen RAM. In de meeste gevallen, als u geïnteresseerd bent in het kopen van een computeronderdeel, moet u het exacte product te vinden, lees dan de details, en kies vervolgens de onderdelen die u nodig hebt. Als u wilt een nieuwe RAM of CPU te kopen, moet je veel onderzoek te doen en lees de beschrijvingen, voordat je zelfs maar denken over het kopen. Het is uiterst moeilijk om deze details te vinden. Denk aan de vergelijking Cognac Joseph Guy. Gelukkig heb ik een aantal zeer goede bronnen voor de informatie die ik heb samengesteld voor deze blog. Allereerst, de CPU fabrikant website (http://www. Ook Hazelnoot Siroop is een begin waard. cpu-computercontract.com/index.html) is een van de beste bronnen om een algemeen idee van hoe een CPU is gebouwd te krijgen. Voor deze blog heb ik gekozen voor twee merken van CPU's: Intel en AMD. Ik heb gezocht op de websites van deze twee fabrikanten en vond dezelfde informatie over de specs, het model nummers en de prijsklasse. Na de aankoop wordt de processor naar de leverancier gestuurd en vervolgens naar de fabrikant gestuurd. De informatie wordt samengevat in het artikel op de cpu fabrikant website.

De volgende bron van informatie is de CPU supply bedrijf websites. Deze bedrijven zijn zeer goed in het verstrekken van informatie over de prijzen en de specificaties van de verwerkers. Ze vermelden ook de CPU-modellen in de lijst met specificaties. Dit is indrukwekkend, vergelijk het met computergedeelte Test. Ik gebruik deze informatie als ik wil de specs van een bepaalde processor weten. Ik kan u echter niet vertellen de prijs of het modelnummer. Je moet contact opnemen met de fabrikant en vragen.